ZBRINJAVANJE GRAĐEVNOG MATERIJALA - POSLJEDICA OBNOVE NAKON POTRESA

Objava: 24.05.2023

OBNOVA OBJEKATA

Obavijest o sakupljanju građevinskog materijala koji je nastao kao posljedica potresa

 

Poštovani korisnici usluge sakupljanja komunalnog otpada, do daljnjeg se pristupa sljedećem načinu sakupljanja građevnog materijala koji je nastao kao posljedica potresa:

 

Opcija 1.: Komunalac Petrinja d.o.o. je u mogućnosti sakupiti/odvesti građevni materijal s adrese korisnika – fizičke osobe, UZ NAPLATU PRIJEVOZA. U ovom slučaju fizička osoba ispunjava „Izjavu o predavanju građevinskog materijala na oporabu“ koju u ime posjednika građevnog materijala predaje Komunalac Petrinja.  

Opcija 2.: Korisnik – fizička osoba, sam vozi građevni materijal na lokaciju privremenog skladišta u Maloj Gorici. Prilikom predaje građevnog materijala, fizička osoba predaje ispunjeni obrazac „Izjave o predavanju građevinskog materijala na oporabu“. 

Opcija 3.: Pravna osoba vozi i predaje građevni materijal na lokaciju privremenog skladišta u Maloj Gorici u ime fizičke osobe - građana. U ovom slučaju fizička osoba također ispunjava „Izjavu o predavanju građevinskog materijala na oporabu“ koju u ime posjednika građevnog materijala predaje pravna osoba s kojom građanin ima dogovor o prijevozu.

 

 

RADNO VRIJEME PRIVREMENOG SKLADIŠTA MALA GORICA:

PONEDJELJAK – SUBOTA : 7:00 - 17:00

NAPOMENA:

Građevinski materijal nastao kao posljedica potresa, a koji se predaje na oporabu izričito može biti:

  • Cigla
  • Crijep
  • Keramika (pločice)
  • Građevinska šuta
  • Komadi betona (ako je armiran, najveće dimenzije mogu biti cca 50x50cm)

Ukoliko je fizičkoj osobi potreban primjerak „Izjave“, ista se ispunjava u 2 primjerka od kojih jedan zadržava predavatelj, a drugi se predaje obrađivaču na lokaciji u Maloj Gorici.

Obrazac izjave nalazi se u dodatku ove obavijesti, također se može zatražiti u prostorijama Komunalca Petrinja d.o.o. ili dobiti primjerak na lokaciji privremenog skladišta u Maloj Gorici.

 

Dodatne informacije možete dobiti na broj telefona: 044/527-432 i 044/527-448

Ili e-mail : glomazni.otpad@komunalac-petrinja.hr