Obavijest korisnicima usluge sakupljanja otpada

Objava: 14.01.2021

Razvrstavanje otpada

Poštovani korisnici usluge sakupljanja otpada,

 

Komunalac Petrinja d.o.o. odvozi otpad prema redovnom rasporedu.

 

Molimo korisnike da i dalje razvrstavaju otpad iz kućanstva kao i do sada (zeleni, plavi, žuti i smeđi spremnik) te da građevinski otpad ne odlažu u spremnike. Otpad koji ne bude pravilno razvrstan neće biti odvezen. Višak razvrstanog ili miješanog komunalnog otpada možete razvrstati i odložiti u vreće za otpad kraj odgovarajućeg spremnika.

 

Također, molimo sve naše korisnike da građevinski otpad ostave na pristupačnom mjestu izvan svojih ograda te da isti razdvoje na način da se cigla i beton razdvoje od drvene i željezne građe, koliko god je to moguće, kako bi se isti što lakše zbrinuo. S odvozom građevinskog otpada započet ćemo čim to bude moguće.

 

Od izuzetne je važnosti da nastavimo voditi brigu o razvrstavanju otpada, sada možda više nego ikada prije. Svjesni smo da je veliki broj naših građana ostao bez svega, pa tako i Komunalac i njegovi djelatnici, stoga molimo sve naše korisnike za strpljenje i razumijevanje u ovim teškim vremenima kako bismo svi zajedno što prije osigurali normalno funkcioniranje naših usluga.

 

 

 

Brinimo za sebe, za naše bližnje i za okoliš!

 

 

Vaš Komunalac Petrinja d.o.o.